خانه / آموزش / دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی / چیز کیک سیب کاراملیِ خیلی سخت!

چیز کیک سیب کاراملیِ خیلی سخت!

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

وب‌سایت روزیاتو – فروغ بیداری: این چیز کیک در چندین مرحله آماده می شود و توصیه می کنیم اگر فرصت و حوصله کافی برای پخت شیرینی دارید، به تهیه این دسر اقدام کنید.

مواد لازم:


برای خمیر:

  •     ۲ پیمانه خرده بیسکوئیت
  •     یک سوم پیمانه شکر قهوه ای
  •     یک سوم پیمانه کره آب شده

مواد میانی:

  •     ۴۵۰ گرم پنیر خامه ای نرم شده
  •     یک چهارم پیمانه شکر قهوه ای
  •     یک چهارم پیمانه شکر سفید
  •     ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  •     ۱ قاشق چایخوری دارچین
  •     یک چهارم قاشق چایخوری زنجبیل
  •     ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  •     ۲ عدد سیب سبز خرد شده

برای تاپینگ:

  •     یک چهارم پیمانه جو پرک
  •     یک چهارم پیمانه آرد
  •     یک چهارم پیمانه شکر قهوه ای
  •     ۱ قاشق چایخوری دارچین
  •     ۲ قاشق غذاخوری کره آب شده
  •     سس کارامل

 

 

چیزکیک سیب کاراملی
طرز تهیه:

۱. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

۲. در یک کاسه کوچک، مواد خمیر را با یکدیگر مخلوط کرده و کف قالب بریزید و فشار دهید. سپس به مدت ۵ دقیقه آن را بپزید.

۳. در یک کاسه بزرگ، همه مواد میانی به جز سیب را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آنها را روی پایه کیک درون قالب بریزید و روی آنها نیز برش های سیب را بچینید.

۴. در یک کاسه بزرگ تر، همه مواد تاپینگ به غیر از وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید و آنها را نیز به عنوان لایه سوم روی مواد میانی بریزید. سطح مواد را صاف کرده و به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید.

۵. در آخر سس کارامل را روی چیزکیک ریخته و سرو کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/413088/چیز-کیک-سیب-کاراملیِ-خیلی-سخت

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه شیرینی آب دندون، شیرینی سنتی مازندران

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید : …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *