خانه / آموزش / کیک اسفنجی

کیک اسفنجی

cake

مواد لازم :

آرد الک شده

۲ لیوان

تخم مرغ

۳ عدد

آب

۱ لیوان

روغن مایع

۱ لیوان

شکر

۱ لیوان

وانیل

یک سوم قاشق چایخوری

جوش شیرین

یک قاشق چایخوری

طرز تهیه :

تخم مرغ ها را شکسته درون ظرفی آن را خوب هم بزنید سپس روغن مایع را اضافه کرده و تا یک دقیقه خوب به هم بزنید آنگاه وانیل و جوش شیرین را افزوده و خوب هم بزنید بعد از آن آب و شکر را اضافه کرده هم بزنید تا حل شود در پایان آرد را کم کم اضافه کرده تا گلوله نشود خوب مخلوط کرده تا یکنواخت شود. سپس درون قالب که از قبل چرب کرده اید مواد را درون فر ریخته با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه قرار می دهیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *