خانه / آموزش / کیک انجیر

کیک انجیر

anjircake02

مواد لازم :

کره یا روغن یک پیمانه و یک چهارم پیمانه

خلال بادام بو داده نصف پیمانه پر

آرد سفید کیک سه و نیم پیمانه

بکینگ پودر ۳ قاشق مرباخوری

فندق بوداده ۲ قاشق سوپخوری

سفیده تخم مرغ ۷ عدد

انجیر خشک و نرم ۱۵ عدد

شیر یک پیمانه

طرز تهیه:

کره یا روغن را با پودر شکر خوب می زنیم تا سفید رنگ و صاف شود. آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و خلال بادام، فندق و انجیر خرد شده را در آرد مخلوط می کنیم. سفیده تخم مرغ را می زنیم تا کاملاً پف کرده و به بقیه مواد اضافه می نیم. تمام مواد را با قاشق چوبی مخلوط می کنیم در یک قالب از قبل چرب و کاغذ روغنی انداخته شده ریخته و در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت می گذاریم تا پخته و خنک شود. پس از خنک شدن روی توری کاغذ آن را کنده و روی آنرا تزئین می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پرسش امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.