خانه / آموزش / بستنی ، دسر / کیک بستنی

کیک بستنی

cakebastani

مواد لازم:

تخم مرغ ۵ عدد

روغن مایع ۵۰ گرم

بستنی وانیلی ۲۵۰ گرم

خلال پسته مقداری

گردو ۱۰۰ گرم خرد شده

پودر شکر ۵ قاشق سوپخوری

بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری

آبجوش یک قاشق سوپخوری

بستنی کاکائویی ۲۵۰ گرم

بستنی توت فرنگی ۲۵۰ گرم

خامه فرم گرفته شده شیرین مقداری

 

طرز تهیه:

پس از آماده کردن کیک اسفنجی (طبق دستور قبلی) آن را در یک قالب گرد می ریزیم و در فر قرار می دهیم و پس از ریختن و خنک شدن از قالب جدا می کنیم. به آرامی رویه کیک را به ضخامت ۲ سانتیمتر بر می داریم و داخل کیک را کاملاً خالی می کنیم به طوریکه به دیواره و ته کیک آسیب نرسد و سوراخ نشود. سپس یک لایه بستنی سفید می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم. بعد بستنی توت فرنگی را ریخته و با پشت قاشق صادف می کنیم. و در این مرحله گردوهای خرد شده و خلال پسته روی بستنی توت فرنگی می ریزیم. در مرحله سوم بستنی کاکائویی را روی آنها ریخته و با پشت قاشق کاملاً صاف می کنیم و در کیک را روی آن می گذاریم کمی فشار می دهیم و آن را به مدت نیم ساعت در فریزر قرار می دهیم تا کاملاً سفت شود. پس از بیرون آوردن با خامه فرم گرفته روی آنرا تزئین می کنیم و با چاقویی اره ای آنرا برش می زنیم . اکنون یک کیک بستنی آماده پذیرایی است.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه شیرینی آب دندون، شیرینی سنتی مازندران

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید : …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *