خانه / آموزش / کیک سیب

کیک سیب

cakesib

مواد لازم:

سیب خوراکی رنده شده ۵ عدد متوسط

کره نرم شده یا روغن ۱۲۰ گرم

بکینگ پودر ۱.۵ قاشق چایخوری

دارچین یک قاشق مرباخوری

شیر ۲ قاشق سوپخوری

آرد ۲۵۰ گرم

شکر ۱۲۰ گرم

تخم مرغ ۳ عدد

نمک مقداری

وانیل مقداری

طرز تهیه:

سیبها را پوست گرفته رنده کرده و کمی آبلیمو به آن می زنیم تا سیاه نشود و سپس آب آنها را می گیریم . تخم مرغها و شکر را با هم مخلوط می کنیم تا سفیده رنگ شود. روغن یا کره نرم شده را به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مخلوط شود. بکینگ پودر را با آرد مخلوط  و الک می کنیم. سیب رنده شده ، دارچین ، نمک و شیر را به مواد تخم مرغی افزوده و همه مواد را مخلوط می کنیم و در آخر آرد و بکینگ پودر را افزوده و آرام مواد را مخلوط می کنیم و در ظرف کیک از قبل از آماده شده ریخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه در طبقه وسط قرار می دهیم تا در مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه پخته شود.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه شیرینی آب دندون، شیرینی سنتی مازندران

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید : …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *