کیک میوه خشک

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

طرز تهیه کیک میوه خشک,نحوه پخت کیک میوه خشک

مواد لازم:

 آب ۱/۳ فنجان
 شکر یا خاکه قند ۴/۳ فنجان +۱ قاشق غذاخوری
 مخلوط میوه های خشک به دلخواه ۱ و ½ فنجان
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۱ و ½ فنجان
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
کره ذوب شده ۱۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
ابتدا در یک قابلمه کوچک آب و ۱قاشق شکر راروی حرارت بالا قرار داده تا بجوشد.سپس میوه های خشک را اضافه می کنیم و می گذاریم ۲تا۳ دقیقه بماند و بعد می گذاریم کنار تا سرد شود.فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت می گذاریم.

شکر و تخم مرغ ها را با همزن خوب می زنیم تا رنگش روشن شود وبعد آرد و پکینگ پودر را که قبلا باهم مخلوط کرده ایم را کم کم به مخلوطمان اضافه و هم می زنیم.در آخر کره و میوه های خشک را بدون آب اضافه با مواد مخلوط می کنیم.قالب را با کاغذ مخصوص و چرب شده می پوشانیم و مواد کیک را در آن پخش می کنیم.قالب را به مدت ۴۰ دقیقه در فر می گذاریم.

 

منبع : ashpaz-bashi.blogfa.com

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه شیرینی آب دندون، شیرینی سنتی مازندران

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید : …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *