خانه / آموزش / دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی / کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی

کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی, نحوه پخت کیک پسته ای

آماده سازی : ۲۰ دقیقه
پخت : ۴۰ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه کیک پسته ای یوهانس :

 آرد۲۲۰ گرم
 شیر ولرم۶۰ میلی لیتر
 کره۱۷۰ گرم
 شکر قهوه ای۱۸۰ گرم
 تخم مرغ  ۱ عدد
روغن مایع ۴۰ میلی لیتر
وانیلبه میزان لازم ( وانیل مایع با طعم بادام ۲ قطره )
دارچین۱ قاشق چای خوری
هل۱.۲ قاشق چای خوری
جوز هندی رنده شدهبه میزان لازم
زنجبیل تازه رنده شده کمیبه میزان لازم
پودر بادام۱ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر۱ قاشق مربا خوری
بیکینگ سودا۱.۲ قاشق چای خوری
پستهبه میزان لازم
پودر هل و دارچینبه میزان لازم
میوه یوهانس بربه میزان لازم
شکربرای تزیین

طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر :
کره و شکر (من از شکر قهو ه اى استفاده کردم) را خوب زدم تا یکدست شد.

بعد یک عدد تخم مرغ اضافه کردم و خوب زدم.
دو قطره وانیل مایع با طعم بادام، یک قاشق جایخورى دارچین،

نصف قاشق چایخورى هل، کمى جوز هندى رنده شده و کمى زنجبیل تازه رنده شده هم به این مواد اضافه کردم و خوب هم زدم.
سپس پودر بادام، شیر ولرم و روغن مایع را افزوده و هم زدم.

در اخر هم آرد سه بار الک شده به همرا ه بکینگ سودا و بکینک پودر را کم کم اضافه کردم و آرام هم زدم.

مواد را در قالب چرب شده و کمى آرد پاشیده شده ریختم.
روش را میوه یوهانس بر بقول آلمانى ها و کمى مغز پسته ریختم.

طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی, نحوه پخت کیک پسته ای

در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ١٨٠ و زمان پخت هم ۴٠ دقیقه قرار دادم.

طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی, نحوه پخت کیک پسته ای

بعد پخت و سرد شدن کمى پودر هل و شکر و دارچین روش پاشیدم.

طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی, نحوه پخت کیک پسته ای

 

منبع : beryooni.com

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *