مواد لازم:
خربزه متوسط مشهدی ۱ عدد
آب سرد ۲ لیوان سرخالی
آب ولرم ۲ لیوان سرخالی
خامه زده شده برای تزئین ۵۰ گرم
پودر شکر ۱ قاشق سوپخوری
ژله قرمز ۲ عدد
طرز تهیه:
خربزه زرد رنگ را تمیز می شوئیم و پوست آن را یک در میان می گیریم (یعنی یک راه پوست می گیریم و یک راه را نمی گیریم) بعد سر خربزه را کمی می بریم و تخمهای داخل آن را به آرامی به طوریکه به بدنه خربزه صدمه نخورد خالی می کنیم و دو بسته ژله قرمز را با آب سرد و آب ولرم مخلوط کرده، در داخل خربزه می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد وقتی خودش را گرفت به صورت حلقه حلقه می بریم و روی ژله پودر قند و خامه فرم گرفته را یخته و تزئین می کنیم.