رول کرپ پنیری؛ یک فینگر فود خوشمزه و شیک

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب سایت سوران: کرِپ یا کرِیپ یک نوع بسیار نازک پنکیک می‌باشد که معمولاً از آرد گندم یا آرد گندم سیاه تهیه می‌گردد و کلمهٔ کرپ به فرانسوی از ریشهٔ لاتین crispa به معنی «پیچاندن» گرفته شده است.

 
مواد لازم:

  • تخم مرغ ۱ عدد
  • نمک ۱ پنس
  • شیر  ۱ لیوان
  • آرد حدود ۳/۴ پیمانه
  • جعفری ۱ مشت

 

طرز تهیه رول کرپ پنیری یک فینگر فود خوشمزه و شیک

طرز تهیه برای ۵ کرپ:

۱-تخم مرغ و نمک رو هم بزنید شیر رو هم اضافه کنید و هم بزنید در اخر جعفری و اضافه کنید.

۲-در یک تابه ۲۳سانتی متری کمی روغن بمالید و با ملاقه از خمیر بردارید و بریزین توی تابه و پخش کنید تا هر دو طرفش بپزه.

۳-کناره های کرپ هارو با چاقو ببرید و داخلش پنیر خامه ای سالاد الویه و یا هرچیز دیگه خواستین بزارید و رول کنید و ۲۰دقیقه

۴-بزارید توی یخچال تا تمیز بتونید برش بزنید.

۵-رو شو با ماهی سالمون یا هرچیز دیگه تزیین کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/483942/رول-کرپ-پنیری-یک-فینگر-فود-خوشمزه-و-شیک

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

مطالب پیشنهادی

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
فهرست