سوپ جو

soupjo

مواد لازم برای ۵ نفر:

جو پوست کنده:۱۵۰گرم

شیر: نیم لیتر

کره: ۱۰۰گرم

خامه:  ۱۰۰گرم

آب:۱  پیمانه

آرد گندم یا سفید: ۲قاشق سوپخوری

روغن:۱قاشق سوپخوری

هویج: ۱عدد

نمک و فلفل :به مقدار کافی

 

طرز تهیه:

جو را به مدت ۲ ساعت در آب ولرم خیس می کنیم.

بعد با آب آنرا می پزیم تا کاملاٌ لعاب بیاندازد. در ظرف دیگری روغن را با آرد تفت می دهیم و شیر و کره را به آن اضافه می کنیم.

این مواد را با جو مخلوط کرده و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم. سپس هویج را اضافه کرده و می گذاریم با سوپ جا بیافتد.

قبل از سرو کردن خامه را به سوپ اضافه می کنیم. می توانیم از جعفری برای تزئین استفاده کنیم.

, , , , , , , ,
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

مطالب پیشنهادی

فهرست