مواد لازم برای ۵ نفر:
جو پوست کنده:۱۵۰گرم
شیر: نیم لیتر
کره: ۱۰۰گرم
خامه: ۱۰۰گرم
آب:۱ پیمانه
آرد گندم یا سفید: ۲قاشق سوپخوری
روغن:۱قاشق سوپخوری
هویج: ۱عدد
نمک و فلفل :به مقدار کافی
طرز تهیه:
جو را به مدت ۲ ساعت در آب ولرم خیس می کنیم.
بعد با آب آنرا می پزیم تا کاملاٌ لعاب بیاندازد. در ظرف دیگری روغن را با آرد تفت می دهیم و شیر و کره را به آن اضافه می کنیم.
این مواد را با جو مخلوط کرده و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم. سپس هویج را اضافه کرده و می گذاریم با سوپ جا بیافتد.
قبل از سرو کردن خامه را به سوپ اضافه می کنیم. می توانیم از جعفری برای تزئین استفاده کنیم.