طرز تهیه آش شله قلمکار

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

 31905

اختصاصی سایت چه نیوز

مواد لازم این آش برای ۶ نفر عبارتند از :

۴۰۰ گرم گوشت بی استخوان با چربی متوسط
۱۵۰ گرم خورده برنج
۵۰ گرم ماش
لوبیا، نخود، عدس و لوبیا چیتی ۷۵ گرم
سبزی آش شله قلمکار ۲۵۰ گرم تره و ۲۵۰ گرم جعفری ، ۱۵۰ گرم گشنیز ، ۲۵۰ گرم برگ چغندر یا اسفناج است. همچنین برای تهیه این آش ۲۵۰ گرم پیاز، ۱۵۰ گرم روغن، ۲۵ گرم نعناع خشک، یک قاشق مرباخوری زردچوبه و مقداری نمک مورد نیاز می باشد.

طرز تهیه آش شله قلمکار:
برای تهیه آش، گوشت را تمیز شسته با سه لیوان آب سرد بپزید . اگر قبل از پختن آبش تمام شد می توانید مقداری آب جوش به آن اضافه کنید.
نخود، لوبیا چینی و ماش را هم که جداگانه خیس کرده با چهار لیوان از آب خیس خورده خود بپزید . پس از پخته شدن این مواد ابتدا عدس خیس خورده را اضافه کنید. قدری که پخت برنج خیس شده را با سبزی شسته به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید تا همه اجزا آن پخته شود و به اصطلاح جا بیفتند.
پیاز را ریز کنید و با روغن سرخ کنید تا طلایی شود سپس زردچوبه را به آن اضافه کنید و دوباره به هم بزنید. (چون زردچوبه زود می سوزد و تلخ می شود)و در آش بریزید . نمک آن را به اندازه دلخواه اضافه کنید.

نوش جان

 

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

مطالب پیشنهادی

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
فهرست