طرز تهیه تورتیلای ذرت برای ۴ نفر

تورتیلای ذرت ، یک غذای مکزیکی

طرز تهیه تورتیلای ذرت برای ۴ نفر

تورتیلای ذرت

تورتیلای ذرت ، یک غذای مکزیکی

مواد لازم :

سیب زمینی           ۶ عدد

روغن مایع              ۲۰۰ گرم

پیاز متوسط              ۲ عدد

فلفل دلمه ای           ۱ عدد

گوجه فرنگی             ۲ عدد

ذرت                      ۱۰۰ گرم

قارچ                      ۱۰۰ گرم

جعفری خرد شده      ۱۰۰ گرم

تخم مرغ                   ۴ عدد

پنیر پیتزا                 ۵۰۰ گرم

نمک، زردچوبه،فلفل و آویشن   به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا پوست سیب زمینی را جدا کرده و ورقه ورقه می کنیم. آنگاه ورقه های سیب زمینی را پس از شستن و خشک شدن روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا طلایی شود. برای آنکه سیب زمینی ها خوشرنگ شوند؛ ۲ دقیقه قبل از آنکه آن ها را از روی حرارت برداریم کمی زردچوبه به آن ها اضافه می کنیم. پیاز، گوجه فرنگی،قارچ و فلفل دلمه ای را را نیز ریز خرد کرده و به همراه ذرت آبپزشده و جعفری روی حرارت قرار می دهیم تا کمی تفت بخورد. تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و با نمک و فلفل مخلوط می کنیم تا مزه دار شود. سپس روی شعله گاز قرار می دهیم تا خودش را ببندد. سینی فر را چرب می کنیم و ابتدا در ردیف اول سیب زمینی ها را چیده و روی آن مایه ی پیاز، فلفل، گوجه فرنگی و ذرت می ریزیم و روی آن یک لایه ی دیگر، سیب زمینی قرار می دهیم. سپس روی طبقه ی دوم سیب زمینی ها، تخم مرغ ها را میریزیم و کمی آویشن پاشیده و پنیر پیتزا را اضافه می کنیم. آنگاه سینی فر را به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد قرار می دهیم تا پنیر پیتزا طلایی شود.

منبع: chehnews.ir

مطالب پیشنهادی

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
فهرست