طرز تهیه خورش به، به روش دیگر

 

خورش به,طرز تهیه خورش به

 

مواد لازم :

گوشت بدون استخوان  ۷۵۰ گرم
 به ۱ کیلوگرم
 پیاز سرخ شده  ۴ قاشق سوپخوری
 روغن  ۱۵۰ گرم
شکر (در صورت تمایل) ۲ قاشق سوپخوری
آبلیمو نصف فنجان کوچک
گوجه فرنگی یا رب دو قاشق غذاخوری
زعفران ساییده یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه :
گوشت را قیمه ای خرد می کنیم سپس آن را کوبید و با پیاز سرخ می نماییم. آب به مقدار کافی درون قابلمه ریخته و می گذاریم گوشت بپزد.

پوست به را گرفته و به چهار قسمت تقسیم می نماییم تخم به ها را جدا نموده و به شکل سیب زمینی قیمه به را خلالی کرده درون روغن سرخ نموده داخل قابلمه گوشت می ریزیم.

در مرحله پایانی طبخ خورش به : شکر – آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و بگذارید خورش به جا بیافتد. دقت نمایید خورش آنقدر نپزد که به ها له شود و بعد از کشیدن خورش خلال های به فرم و شکل خود را حفظ نماید.خورش را با چلو میل نمایید.

 

منبع : chehnews.ir

, , , , , , , ,
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

مطالب پیشنهادی

فهرست