طرز تهیه خورش لوبیا ارومیه

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

 

 

درست کردن خورش لوبیا ارومیه,طرز درست کردن خورش لوبیا ارومیه

طرز تهیه خورش لوبیا ارومیه

 

مواد لازم برای خورش لوبیا ارومیه :

لوبیا چیتی   ۱۷۰ گرم
روغن مایع  به میزان لازم 
گوشت مغز ران یا ماهیچه   ۴۰۰ گرم
پیاز داغ   ۲ قاشق سوپخوی
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
آب جوش ۴ پیمانه
بادمجان سرخ کرده ۴ عدد
گوجه فرنگی حلقه ای خرد کرده ۲ عدد
غوره ۴۰ گرم
آبغوره ۵۰ میلی لیتر(حدود ۱/۴ پیمانه)
زعفران حل کرده ۲ قاشق سوپخوری
سیب زمینی خلالی ۲ عدد متوسط

 

طرز تهیه خورش لوبیا ارومیه :

ابتدا لوبیا را بخیسانید، کمی روغن، در قابلمه ای مناسب بریزید و روی گاز قرار بدهید. آن گاه گوشت و پیاز داغ را اضافه کنید و تفت بدهید. حالا فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را افزوده و ۲ دقیقه دیگر تفت بدهید. سپس لوبیا و آب جوش را هم درون خورشت بریزید و روی حرارت ملایم بپزید.

 

اکنون بادمجان، گوجه فرنگی، غوره، آبغوره، نمک و زعفران را بیفزایید و بگذارید خورشت جا بیفتد. در این میان سیب زمینی ها را سرخ کنید و موقع سرو روی خورشت بریزید و نوش جان کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.
لینک منبع

مطالب پیشنهادی

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
فهرست