طرز تهیه دسر سه رنگ شکلاتی

باواریای سه رنگ نسکافه و شکلات !

طرز تهیه دسر سه رنگ شکلاتی

دسر سه رنگ شکلاتی,طرز تهیه دسر سه رنگ شکلاتی

باواریای سه رنگ نسکافه و شکلات !

مواد لازم :

پودر ژلاتین : ۳ قاشق غذاخوری

نسکافه : ۱ قاشق غذاخوری

پودر کاکائو : ۱ قاشق غذاخوری

وانیل : کمی

زرده تخم مرغ : ۶ عدد

شیر : ۲ و نیم پیمانه

شکر : ۴/۳ پیمانه

آب سرد : نصف پیمانه

خامه فرم گرفته : ۲ پیمانه

طرز تهیه :

ابتدا شیر را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. ژلاتین را روی آب سرد بریزید و روی حرارت غیرمستقیم آب کنید. وقتی شیر از جوش افتاد ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید. زرده های تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کرده و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود. سپس به آرامی به شیر اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یک دست شود. (نیاز نیست از همزن استفاده کنید) در انتها خامه را آرام آرام اضافه کنید و مخلوط کنید. مواد دسر را به سه قسمت تقسیم کنید. یک قسمت را با کاکائو ، یک قسمت را با نسکافه محلول در آب مخلط کنید. باواریای کاکائویی را در قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا ببندد. در مرحله بعد باواریای نسکافه ای را روی قسمت کاکائویی بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید و در مرحله بعدی باواریای وانیلی را بریزید. دسر را برای ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب ببندد. باواریای سه رنگ آماده سرو است. می توانید روی باواریای را با خامه فرم گرفته تزئین کنید.

, , , , ,
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

مطالب پیشنهادی

فهرست