با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو
مواد لازم برای دیپ ذرت و هالوپینو :
ژامبون گوشت دودی | ۴ ورق |
کنسرو ذرت | ۳ قوطی |
فلفل هالوپینو خرد شده | ۲ عدد |
خامه | نصف پیمانه |
پنیر پارمسان | ۱/۴ پیمانه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
پنیر خامه ای | ۲۰۰ گرم |
پیازخرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو :
تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید. ژامبون را اضافه گنید و ۶ تا ۸ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. آن ها را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.
ذرت، هالوپینو، خامه و پنیر پارمسان را درون ظرف بریزید، نمک و فلفل اضافه کنید تا مزه دار شود، خوب هم بزنید. روی آن پنیر خامه ای بریزید و مجدد هم بزنید.
در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم بزنید تا پنیر آب شود در قابلمه را بگذارید و ۱۰ دقیقه بپزید و سپس نوش جان کنید.
این دیپ را باید گرم با ژامبون و پیاز سرو کنید.
منبع : مجله اینترنتی چه نیوز
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.