طرز تهیه زاکوتو

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

طرز تهیه زاکوتو, نحوه درست کردن زاکوتو

آماده سازی :۲۴۰ دقیقه
پخت : ۳۵ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه زاکوتو برای ۸ نفر:

پودر کیک آماده  ترجیحا پرتقالی  ۱ عدد
 خامه  پر چرب ۱۰۰  گرم  
 پنیر ماسکارپونه ۲۰۰  گرم   
 پرتقال پوست کنده و فیله شده ۱ عدد
سیب  با پوست خورد شده ۱  عدد   
شکلات های ریز ۱  لیوان     
 پودر ژلاتین    ۴  قاشق چای خوری    
 آب ۱/۲  لیوان 
شکر  ۱۰۰  گرم  

 

طرز تهیه زاکوتو:
۱- کیک اسفنجی را مطابق دستورالعمل ذکر شده بر روی جعبه آماده نگاه کنید و بگذارید خنک شود.

۲-  زمانیکه کیک اسفنجی شما در فر است مایه ی داخل زاکتو را آماده کنید

۳-  پنیر ماسکارپونه،خامه و شکر را با همرن به آرامی مخلوط کنید تا زمانیکه جای پره های همزن روی مایه بیافتد

۴-  میوه ها را پوست کنده و خورد کنید، برشها باید هم اندازه باشد

۵-  پودر ژلاتین را در نصف لیوان آب حل کنید و در ظرفی بریزید و به روش بن ماری آب کنید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود

۶-پودر ژلاتین را به مایه اضافه کنید و با هم زن چند ثانیه هم بزنید، میوه ها را به مایه اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید و در یخچال بگذارید

۷-  هنگامیکه کیک اسفنجی شما پخته و خنک شد نوبت به برش زدن و چیدن آن است که مهمترین بخش در درست کردن زاکتو است .ظرف چینی یا در اصل گردی انتخاب کنید کیک اسفنجی را روی تخته ای بگذارید و با چاقوی تیز بلند برش های طولی منظم بزنید، این برش ها را کنار هم روی روی کف و بدنه ظرف بچینید

۸-  مایه آماده شده را درون ظرفی که با کیک اسفنجی پوشاندیم بریزید، اگر از کیک اسفنجی چیزی مانده بود روی مایه را با آن بپوشانید

۹-  روی ظرف را سلیفون بکشید و ۵ ساعت در یخچال بگذارید

۱۰- بعد از ۵ ساعت (حداقل) از یخچال بیرون آورید و در ظرفی بزرگتر برگردانید

 

منبع : beryooni.com

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

مطالب پیشنهادی

, , , , , , , , , , , , , , , ,
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
فهرست