طرز تهیه – ساندویچ همبرگر گوشت و قارچ

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب سایت سوران: انواع فست فودها همیشه طرفداران خاص خود را دارند، اگرچه جزو دسته غذاهای مضر هستند، اما نمی توان از آنها گذشت. در این مطلب طرز تهیه ساندویچ همبرگر گوشت و قارچ پرطرفدار را به شما آموزش می دهیم.

 

مواد لازم:

  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • گوشت (چرخ کرده) ۴۰۰ گرم
  • تخم مرغ  ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • آرد سوخاری به میزان لازم
  • پیاز  ۱ عدد
  • سبزی (شامل ترخان،مرزه،آویشن خشک) ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • پنیر چدار به میزان لازم
  • سیر  ۲ حبه
  • پودر سیر ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر موسیر ۱ قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه ساندویچ همبرگر گوشت و قارچ

طرز تهیه:

 

۱-ابتدا پیاز را پوست کنده و به همراه سیر پوست کنده و قارچ شسته شده داخل میکسر ریخته و کاملا یکنواخت کنید.

 

۲-پس از میکس شدن مواد را داخل صافی ریخته و اجازه دهید آب اضافی آنها خارج شود (حدودا ۱ ساعت).

 

۳-گوشت چرخ کرده را روی سطح کار خوب پهن کنید سپس تخم مرغ، پیاز و قارچ میکس شده ، رب گوجه فرنگی ، سبزی معطر ، پودر سیر،پودر موسیر،نمک و فلفل را در مرکز گوشت بریزید و از اطراف گوشت را جمع کرده و با دست شروع به ورز دادن کنید ، پس از اینکه احساس کردید مواد خوب باهم ترکیب شده اند مجدد گوشت را پهن کنید و مقداری آرد سوخاری روی مایه همبرگر بریزید و آن را ورز دهید.

 

۴-ریختن آرد سوخاری را تا جایی ادامه دهید که مایه حالت شکل پذیر داشته باشد یعنی بتوانید به راحتی به آن شکل دهید و خیلی شل یا سفت نباشد.

 

۵-پس از آماده شدن مایه همبرگر آن را داخل نایلون ریخته و ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد آن را خارج کرده و قالب بزنید و در تابه سرخ کنید یا آنکه روی ذغال کباب کنید.

 

۶-پس از آنکه هر دو طرف سرخ شد یک تا ۲ ورق پنیر چدار روی همبرگر قرار دهید و اجازه دهید پنیر آب شود سپس آن را داخل نان مخصوص همبرگر قرار داده و با سایر مواد دلخواه سرو کنید.

نکات:

 

طرز تهیه ساندویچ همبرگر گوشت و قارچ

 

 

۱-توجه داشته باشید که اگر زیاد از حد از آرد سوخاری استفاده کنید همبرگز شما خشک و غیر قابل مصرف میشود (برای بدست آوردن مقدار دقیق آرد سوخاری باید پس از پاشیدن مقداری آرد گوشت را چند دقیقه ورز دهید ، اگر پس از این مدت مشاهده کردید که گوشت بافت نرم و آبداری دارد پس آرد شما کافی بوده است ، اگر گوشت کمی شل و بد فرم بود میتوانید مقداری دیگر آرد سوخاری به آن اضافه کنید.)

 

۲-در صورت تمایل مقداری پنیر پیتزا رنده شده هم داخل مایه همبرگر بریزید.

 

۳-میتوانید مایه همبرگر آماده شده را فریز کرده و در زمانهای مختلف مورد مصرف قرار دهید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/459207/طرز-تهیه-ساندویچ-همبرگر-گوشت-و-قارچ-در-خانه

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

مطالب پیشنهادی

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
فهرست