طرز تهیه کیک خرمالو

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

 

تهیه کیک خرمالو, پخت کیک خرمالو

طرز تهیه کیک خرمالو

 

مواد لازم برای کیک خرمالو :

 خرمالوی پوست گرفته و پوره شده ۱ لیوان 
 آرد ۳ لیوان 
شیر  ۱ لیوان 
شکر  ۱ لیوان 
روغن ۱ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده نصف لیوان

 

طرز تهیه کیک خرمالو :

اول از همه شکر و تخم مرغ و وانیل را حدود ۵ دقیقه با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. بعد روغن و شیر را اضافه می کنیم دوباره حدود یک دقیقه هم می زنیم سپس پوره خرمالو را هم اضافه می کنیم آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کرده کم کم به مواد اضافه می کنیم و با لیسک به هم می زنیم. نصف لیوان گردو خرد شده را اضافه و به حالت دورانی هم می زنیم و سپس مواد کیک را داخل قالبی که از قبل چرب کردیم می ریزیم و داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه حدودا ۵۰ دقیقه می گذاریم تا بپزد.

 

گردآوری: بخش شیرینی پزی


منبع:
http://www.beytoote.com/cookery/pastry/preparation2-persimmon2-cake.html

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

مطالب پیشنهادی

, , , , , , , , , , , , , , , ,
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
فهرست