موس سمنو

سفره نوروزی به سبک شما

مواد لازم:

  •    زرده تخم‌مرغ: چهار عدد
  •     شکر: ۱۵۰ گرم
  •     خامه فرم‌گرفته: ۲۰۰ گرم
  •     سمنو: ۴۰۰ گرم
  •     ژلاتین: دو قاشق غذاخوری سرصاف
  •     آب سرد: یک‌سوم لیوان

روش تهیه:

۱- ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ را با شکر و درصورت تمایل یک‌دوم قاشق چای‌خوری وانیل آنقدر می‌زنیم تا کاملا کف کرده و کرم و کش‌دار شوند.

۲- برای این کار بهتر است ظرفی را که داخل آن تخم‌مرغ‌ها را هم می‌زنیم استیل بوده و روی یک قابلمه آب درحال جوشیدن قرار دهیم تا زرده‌ها کاملا حالت خامی خود را از دست بدهند.

۳- در این مرحله با لیسک، سمنو و خامه فرم‌گرفته را با زرده‌های تخم‌مرغ مخلوط می‌کنیم و ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب‌جوش قرار می‌دهیم تا کاملا ذوب شود سپس ژلاتین را به مواد اضافه کرده و همه را دوباره با لیسک خوب مخلوط می‌کنیم و داخل قالب یا قالب‌های کوچک موردنظر می‌ریزیم.

۴. بهتر است موس را حتما یک شب داخل یخچال قرار دهیم و در آخر آن را داخل قالب سیلیکونی بریزیم پس از این مدت موس را از قالب خارج کرده و با هرچیزی می‌توانیم آن را تزئین کنیم.

۵. من در این عکس برای تزئین از اسپری (ول وی) مخصوص تزئین روی دسر استفاده کرده‌ام.

منابع: برترین ها و چه نیوز

مطالب پیشنهادی

, , ,
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
فهرست