پنه با سس کدوحلوایی و خامه اضافه

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

مجله آشپزی مثبت – معصومه افرازه: سعی کنید کمی تنوع به خرج دهید. حتما نیازی نیست پنه را با سس آلفردو درست کنید. در این مطلب پنه را با سس کدو حلوایی به شما آموزش می دهیم. حتما خوشتان می آید.

پنه با سس کدوحلوایی و خامه اضافه

۱. سس کدو حلوایی را آماده کنید .طعم  این سس به خاطر کدوحلوایی کمی با سس های دیگر فرق می کند  و به شیرینی می  زند ولی ترکیب آن با گوشت و خامه هم خوشمزه است هم هیجان انگیز . 

۲. بعد از اینکه سس  را آماده کردید، ۱۰۰ گرم راسته گوساله  را به صورت نوارهای باریک خرد کنید و در روغن اول تفت دهید و بعد در تابه را بگذارید تا  همراه با مقدار بسیار کمی آب بپزد.

۳. در این فاصله  نصف پیمانه قارچ خرد شده و یا ریز را هم در مقداری کره و آب لیموترش به سرعت تفت دهید و کناری بگذارید .

۴. ۱۰۰ گرم پاستا پنه آماده کنید و در قابلمه ای حاوی مقداری آب جوش بریزید تا بپزد .  فقط توجه داشته باشید که پنه های موجود در بازار به لحاظ ضخامت متفاوت هستند . شما می توانید پنه مورد نظرتان را  برای این پاستا استفاده کنید.

۵. بعد از اینکه پنه را   آب پز کردید ،در ظرف مورد نظر بکشید . سس کدو حلوایی را آماده کرد ه و قارچ و گوشت نواری  را اضافه کنید و خوب هم بزنید .

۶. سس را روی پاستا بریزید و در پایان یک قاشق غذاخوری پنیر پارمسان را با مقداری  خامه  و کمی  پودر سیر مخلوط کرده و روی   گوشت بریزید.

۷. دو عدد فلفل سبز را هم به صورت ریز خرد کنید و روی غذا بریزید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/297352/پنه-با-سس-کدوحلوایی-و-خامه-اضافه


بازدید: ۳۵

شبکه های اجتماعی:



Bookmark and Share

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

مطالب پیشنهادی

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
فهرست