آشپزی

تخم مرغ جیبی، آب پز بدون پوست

[ad_1]

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب‌سایت آشپز باشی: تخم مرغ جیبی (آب پز بدون پوست) از مجموعه دستورغذایی است که سایت ما دستور پخت آن را امروز برای شما آماده کرده است.

مواد لازم:

  • تخم مرغ  ۴ عدد بزرگ
  • نمک  به میزان لازم
  • آب   ۴ پیمانه

تخم مرغ جیبی (آب پز بدون پوست)

تهیه ی این تخم مرغ های آب پز بسیار جالب و آسان تر از آن است که فکر می کنید.

نکاتی در رابطه با طرز تهیه ی تخم مرغ جیبی (آب پز بدون پوست):

 از تخم مرغ های تازه و با کیفیت استفاده کنید.

طرز تهیه:

   1-  در قابلمه ای بزرگ، آب را بجوشانید. حرارت را کم کنید تا آب قل بزند. به آن نوک انگشت نمک اضافه کنید.

   2-  هر یک از تخم مرغ ها را ابتدا در ظرفی بشکنید و سپس در یک لحظه و با ملایمت در آب در حال قل زدن بریزید.

   3- حدود 4 دقیقه طول می کشد تا تخم مرغ ها خودشان را بگیرند. البته سفتی تخم مرغ ها به سایز آن ها هم بستگی دارد.

  4-  وقتی تخم مرغ ها پختند، آن ها را از آب خارج کنید و روی دستمال حوله ای قرار دهید تا آبشان گرفته شود. تکه های نامنظم تخم مرغ را از آن جدا کنید.

   5- آن ها را با تکه های نان تست، نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده میل کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/315900/تخم-مرغ-جیبی-آب-پز-بدون-پوست

[ad_2]

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا