کیک بستنی, آموزش کیک بستنی, درست کردن کیک بستنی, روش درست کردن کیک بستنی, طرز تهیه کیک بستنی, کیک بستنی, مواد لازم برای درست کردن کیک بستنی, نحوه درست کردن کیک بستنی

کیک بستنی

بستنی ، دسر, دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

cakebastani

مواد لازم:

تخم مرغ 5 عدد

روغن مایع 50 گرم

بستنی وانیلی 250 گرم

خلال پسته مقداری

گردو 100 گرم خرد شده

پودر شکر 5 قاشق سوپخوری

بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری

آبجوش یک قاشق سوپخوری

بستنی کاکائویی 250 گرم

بستنی توت فرنگی 250 گرم

خامه فرم گرفته شده شیرین مقداری

 

طرز تهیه:

پس از آماده کردن کیک اسفنجی (طبق دستور قبلی) آن را در یک قالب گرد می ریزیم و در فر قرار می دهیم و پس از ریختن و خنک شدن از قالب جدا می کنیم. به آرامی رویه کیک را به ضخامت 2 سانتیمتر بر می داریم و داخل کیک را کاملاً خالی می کنیم به طوریکه به دیواره و ته کیک آسیب نرسد و سوراخ نشود. سپس یک لایه بستنی سفید می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم. بعد بستنی توت فرنگی را ریخته و با پشت قاشق صادف می کنیم. و در این مرحله گردوهای خرد شده و خلال پسته روی بستنی توت فرنگی می ریزیم. در مرحله سوم بستنی کاکائویی را روی آنها ریخته و با پشت قاشق کاملاً صاف می کنیم و در کیک را روی آن می گذاریم کمی فشار می دهیم و آن را به مدت نیم ساعت در فریزر قرار می دهیم تا کاملاً سفت شود. پس از بیرون آوردن با خامه فرم گرفته روی آنرا تزئین می کنیم و با چاقویی اره ای آنرا برش می زنیم . اکنون یک کیک بستنی آماده پذیرایی است.

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

1 × سه =

مطالب پیشنهادی

فهرست