سالاد و ترشی

سالاد اندونزی

[ad_1]

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :


مجله زندگی ایده آل – مهشید امیری: برایتان طرز تهیه سالاد اندونزی را آموزش داده ایم، امیدواریم از آن لذت ببرید.

سالاد اندونزی

مواد لازم:

  •    خیار خردشده 1 پیمانه
  •    گوجه‌ فرنگی خردشده 4/1 پیمانه
  •    جعفری خردشده 3/1 پیمانه
  •    ریحان خردشده 3/1 پیمانه
  •    گشنیز خردشده 4/1 پیمانه
  •    پیازچه خردشده 8/1 پیمانه
  •    آب لیمو ترش تازه 2 عدد
  •    پودر نان تست 2 قاشق سوپخوری
  •    نمک و فلفل به میزان لازم
  •    خیارشور خردشده 2 عدد
  •    زیتون سیاه خردشده 3 قاشق سوپخوری
  •    روغن زیتون 5 قاشق سوپخوری

روش تهیه:

1. همه مواد را با هم مخلوط کنید. سپس آب لیموترش و روغن زیتون را نیز اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مواد له نشود. نمک و فلفل بزنید و درون ظرف موردنظر بریزید.

2. برای جلوگیری از آب انداختن این سالاد همه مواد را مخلوط کنید ولی سس، روغن و آب لیمو را آخر اضافه کنید که سالاد آب نیندازد.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/249189/سالاد-اندونزی


بازدید: 101

شبکه های اجتماعی:



Bookmark and Share

[ad_2]

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا