شیرینی خوشمزه بادامی با رویه مربا !, cake, cook, آشپزباشی, آشپزی ايرانی, آشپزی ايرونی, آموزش پخت کیک و شیرینی, آموزش شیرینی پزی, درست کردن شیرینی, دستور پخت, سايت آشپزی ايرونی, شیرینی پزی, طرز تهیه, طرز تهیه شیرینی, طرز تهیه شیرینی ایرانی, طرز تهیه کیک, کیک, مواد لازم

شیرینی خوشمزه بادامی با رویه مربا !

دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

[ad_1]

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

طرز تهیه شیرینی خانگی با طعم مربا

شیرینی خوشمزه بادامی با رویه مربا !

شیرینی بادامی با رویه مربا

طرز تهیه شیرینی خانگی با طعم مربا

  

مواد لازم :

آرد : ۱ و نیم پیمانه

شکر : ۴/۳ پیمانه

پودر بادام : ۱ و ۴/۱ پیمانه

پوست لیموترش : ۱ قاشق مرباخوری

دارچین : ۱ و نیم قاشق چای خوری

کره : ۲۳۰ گرم

وانیل : ۱ و نیم قاشق چای خوری

زرده تخم مرغ : ۲ عدد

پودر بادام : ۱ و ۴/۱ پیمانه

مارمالاد ( قرمز رنگ ) : به میزان لازم

طرز تهیه :

حرارت فر را روی ۱۸۰درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود. کره و شکر را با همزن هم بزنید تا یک دست شده و کره آب شود. زرده تخم مرغ را نیم ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا گرم شود. سپس تخم مرغ را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و بعد از آن وانیل و پوست لیموترش را بریزید. آرد، بیکینگ پودر و دارچین را چند بار الک کنید تا خوب یک دست شود و به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. بعد از آن پودر بادام را آرام آرام به مواد اضافه کنید و با دست ورز دهید. قالب ها را چرب کنید یا در آن کاغذ روغنی بیندازید. به اندازه دو سوم قالب را با خمیر پر کنید.

شیرینی بادامی با رویه مربا

داخل خمیر را با انگشت تان گود کنید و یک قاشق مربا خوری مارمالاد درون قالب بریزید.

شیرینی بادامی با رویه مربا

قالب را در فر بگذارید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه بماند. ۲ دقیقه آخر شیرینی را بیرون آورید و یک قاشق مرباخوری دیگر مارمالاد بریزید و درون فر قرار دهید.

شیرینی بادامی با رویه مربا

بعد از پخت شیرینی قالب را بیرون آورید و یک ربع صبر کنید تا خوب سرد شود. سپس با چاقو شیرینی را به آرامی بیرون بیاورید. روی شیرینی کمی پودر قند بپاشید. شیرینی بادامی با رویه مربا آماده سرو است.

  • باید پودر بادام بو داده و بدون نمک باشد، اگر پودر بادام بو نداده است نصف قاشق چای خوری نمک اضافه کنید. 
  • اگر می خواهید پودر بادام را خودتان درست کنید، پوست بادام را جدا کرده و آن را به صورت خشک شده در آسیاب پودر کنید.
  • شیرینی تان خمیر خشک دارد و بهتر است کمی کره به آن اضافه کنید.
  • توصیه می کنیم از مارمالاد ترش برای پخت شیرینی تان استفاده کنید مانند آلبالو یا تمشک.
  • این شیرینی را با پودر بادام هندی ، بادام زمینی یا پودر پسته و گردو درست کنید.


منبع:
http://www.bistsotoon.com/p/%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%B4%D9%85%D8%B2%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%D9%88%DB%8C%D9%87-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D8%A7

[ad_2]

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

1 × پنج =

فهرست