آش آب‌نارنج، برای آش خورهای حرفه‌ای!, cook, food, آشپزباشی, آشپزي, آشپزی ايرانی, آشپزی ايرونی, آموزش آشپزی, آموزش پخت, درست کردن غذا, دستور پخت, سايت آشپزی ايرونی, طرز تهیه, غذا, مواد لازم
  1. خانه
  2. /
  3. آموزش
  4. /
  5. آشپزی
  6. /
  7. آش آب‌نارنج، برای آش خورهای حرفه‌ای!

آش آب‌نارنج، برای آش خورهای حرفه‌ای!

[ad_1]

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

آشپزی مثبت - مریم درودیان: یکی از غذاهایی که خوردنش بسیار می‌چسبد، آش است. اگر آش‌خور هستید و معمولا در این فصل آش زیاد درست می‌کنید، حتما آش نارنج را هم امتحان کنید. یک آش ترش و خوشمزه.مواد لازم برای 3 نفر4 /1 پیمانه نخود  4 /1 پیمانه..."/>

مجله آشپزی مثبت – مریم درودیان: یکی از غذاهایی که خوردنش بسیار می‌چسبد، آش است. اگر آش‌خور هستید و معمولا در این فصل آش زیاد درست می‌کنید، حتما آش نارنج را هم امتحان کنید. یک آش ترش و خوشمزه.

آش آب‌نارنج، آش ترش و خوشمزه

مواد لازم برای 3 نفر

  • 4 /1 پیمانه نخود  
  • 4 /1 پیمانه عدس                                               
  • 4 /1 پیمانه لوبیاچیتی                                         
  • 300 گرم سبزی آش                                       
  • 2 /1 پیمانه پیازداغ
  • 2 پیمانه آب‌نارنج تازه                                   
  • 3 ق س نعنا داغ                                           
  • 2 ق س سیرداغ
  • نمک، فلفل وزردچوبه به میزان لازم                

طرز تهیه:

1.  نخود را از شب قبل خیس کرده و چند بار آب آن را عوض کنید. عدس و لوبیاچیتی را هم 1 تا 2 ساعت قبل از پخت خیس کنید. لوبیاچیتی و نخود را همراه با مقدار مناسب آب داخل قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا بپزند، سپس عدس را اضافه کرده و صبر کنید تا عدس هم بپزد.

2.  حال باید سبزی آش شسته و خرد شده را داخل قابلمه بریزید و به‌آرامی هم بزنید. اگر آب آش کم بود، مقداری آب هم به مواد اضافه کنید. بعد از 30 دقیقه آب‌نارنج را هم به آش اضافه کنید.

3. در این زمان نیمی از پیازداغ را همراه با مقدار لازم نمک، فلفل و زردچوبه داخل قابلمه بریزید. بعدازآنکه مواد را به‌آرامی هم زدید، صبر کنید تا آش جا بیفتد.موقع سرو، آش را در ظرف مورد نظرتان بریزید و آن را با پیازداغ باقیمانده و سیرداغ و نعنا داغ  تزیین کنید.

فوت‌وفن

دقت کنید که نباید عدس را در ابتدای کار همراه با لوبیا و نخود داخل قابلمه بریزید، چون عدس خیلی زودتر از آنها می‌پزد.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/295119/آش-آب‌نارنج-برای-آش-خورهای-حرفه‌ای


بازدید: 56

شبکه های اجتماعی:



Bookmark and Share

[ad_2]

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

  طرز تهیه قطار ساندویچی برای کودکان

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

, , , , , , , , , , , , ,

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

2 × 1 =

آراد برندینگ
فهرست