دسر خربزه, دسر, دسر خربزه, روش درست کردن دسر خربزه, روش درست کردن ژله و دسر, ژله

دسر خربزه

بستنی ، دسر, دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

jellekharboze

مواد لازم:

خربزه متوسط مشهدی 1 عدد

آب سرد 2 لیوان سرخالی

آب ولرم 2 لیوان سرخالی

خامه زده شده برای تزئین 50 گرم

پودر شکر 1 قاشق سوپخوری

ژله قرمز 2 عدد

 

طرز تهیه:

خربزه زرد رنگ را تمیز می شوئیم و پوست آن را یک در میان می گیریم (یعنی یک راه پوست می گیریم و یک راه را نمی گیریم) بعد سر خربزه را کمی می بریم و تخمهای داخل آن را به آرامی به طوریکه به بدنه خربزه صدمه نخورد خالی می کنیم و دو بسته ژله قرمز را با آب سرد و آب ولرم مخلوط کرده، در داخل خربزه می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد وقتی خودش را گرفت به صورت حلقه حلقه می بریم و روی ژله پودر قند و خامه فرم گرفته را یخته و تزئین می کنیم.

برچسب ها
, , , ,

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

دو × 3 =

مطالب پیشنهادی

فهرست