آشپزیآموزش

مرغ شکم پر

morghshekampor

مواد لازم:

200 گرم سبزی معطر خرد شده (نعناء، جعفری، گشنیز، شنبلیله، مرزه، ترخون )

مغز گردو (10 دانه بزرگ) به 8 تکه خرد می کنیم.

برنج : یک  پیمانه

زرشک : یک قاشق غذاخوری

ادویه مرغ به میزان لازم

زعفران: به میزان لازم

آبلیمو: نصف استکان

پیاز : یک عدد

نمک : به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

رب: 2 قاشق غذاخوری

روغن : 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

شکم مرغ را تمیز می کنیم(شش و چیزهای داخل شکمش را بیرون می آوریم تا صاف و تمیز شود) پوست مرغ را هم بسته به سلیقه هر شخص یا می کنیم یا اینکه روی آن باشد.

از یک شب قبل ، در قابلمه جدا مرغ را داخل آبلیمو و پیاز و زعفران می خوابانیم تا بوی بدش گرفته شود.

مغز گردوها را خرد می کنیم نه خیلی خرد و نه خیلی درشت .

برنج را خیس می کنیم تا نرم شود.

سبزی ها را با گردو  و برنج و زرشک تفت می دهیم . به آن نمک و ادویه مرغ می زنیم.

مرغ که از شب قبل در مواد بوده بیرون می آوردیم در صافی می گذاریم آبش بیرون برود و در روغن سرخ می کنیم.  مواد سرخ شده را، داخل شکم مرغ می گذاریم . می توانیم شکمش را بدوزیم یا اینکه با خلال دندان ببندیم. در داخل قابلمه ای که مرغ  درون آن کامل جا شود می گذاریم و درب قابلمه را می گذاریم. شعله آن را کم می کنیم ، 1 ساعت طول می کشد تا آماده شود.

طرز تهیه سس برای روی مرغ:

 2 قاشق روغن را با 2 قاشق رب تفت می دهیم و فلفل و نمک (به میزان لازم) با آب بسته به سلیقه که رقیق و غلیظ شود به آن اضافه می کنیم. و وقتی مرغ آماده شده روی آن می ریزیم.

تزئین آن با جعفری و خیارشور و سیب زمینی می تواند باشد.

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا