ماهی قزل آلا را اینگونه درست کنید تا لاغر شوید!, cook, food, آشپزباشی, آشپزي, آشپزی ايرانی, آشپزی ايرونی, آموزش آشپزی, آموزش پخت, درست کردن غذا, دستور پخت, سايت آشپزی ايرونی, طرز تهیه, غذا, مواد لازم

ماهی قزل آلا را اینگونه درست کنید تا لاغر شوید!

آشپزی

[ad_1]

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

ماهی قزل آلای رژیمی, درست کردن ماهی رژیمی

مواد لازم  :

 ماهی قزل آلا  ۱عدد (به تعداد نفرات)
 گوجه فرنگی حلقه شده  ۲ عدد
 لیمو ترش تازه حلقه شده  ۱ عدد
 نمک  به مقدار لازم
 پودر زنجبیل  به مقدار لازم
سیر و شوید تازه به مقدار لازم

طرز تهیه  ماهی قزل آلا :
بهترین روش برای طبخ ماهی قزل آلا به این نحو است که ماهی را شسته و بعد از تمیز کردن داخل شکم آن، کمی سیر تازه بمالید، مقداری پودر زنجبیل و نمک به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شکم قرار داده، بگذارید یک ساعت داخل یخچال بماند.
بعد از یک ساعت ماهی را از یخچال در آورده و با استفاده از برس آشپزخانه کمی روغن (حدود نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون) روی آن بمالید.
روی کاغذ آلومینیوم چند حلقه گوجه فرنگی بگذارید، بعد چند حلقه لیمو ترش، سپس ماهی را روی گوجه و لیمو ترش قرار دهید و بعد دوباره چند حلقه لیمو ترش و گوجه فرنگی روی ماهی بچینید و سپس کاغذ را محکم ببندید و در فر روی میله های وسط با درجه حرارت ۲۵۰- ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار دهید؛ در مدت نیم ساعت یا ۴۵ دقیقه ماهی آماده می شود، عصاره گوجه و لیمو ترش به خورد ماهی می رود که بسیار خوشمزه است.

نکته قابل توجه : افراد با کلسترول بالا نباید پوست ماهی را استفاده کنند.

[ad_2]

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

شانزده − نه =

فهرست