استویا چیست؟, stevia, استویا, استویا چیست؟, بدون قند, رژیمی, گیاه بدون قند

استویا چیست؟

علمی و فناوری

stevia01

استویا گیاهی است از رده Asteraceae که در جنوب آمریکا، پاراگوئه و برزیل رشد می کند. این گیاه حدود 300-150 گونه دارد و در ارتفاع 500 تا 3000 متری از سطح دریا رشد میکند. هم اکنون این گیاه در پاراگوئه، مکزیک و آمریکای مرکزی، ژاپن، چین، مالزی ، کره جنوبی و به تازگی در ایران کشت می شود. این گیاه از سال 1995 تاکنون در ایالات متحده به صورت برگهای پودر شده استویا و یا عصاره پالایش شده آن به عنوان یک مکمل رژیمی بدون قند مورد استفاده قرار می گیرد.
با توجه به اینکه این گیاه در تابستان دوام ندارد در اروپا به صورت گلخانه ای کشت میشود.
در اروپا، پاراگوئه و ژاپن پس از سر شاخه زدن گیاهان، آنها را در دمای 70 درجه سانتیگراد به مدت 3 ساعت قرار می دهند که طی این مراحل تنها 5 تا 8 درصد آب آن باقی می ماند و برگ ها خشک می شوند. تحت این شرایط اجزا شیرین آن تجزیه نمی شود. برگ های خشک را به مدت 2 سال دور از هوای آزاد می توان نگهداری شود.

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

دوازده − دو =

مطالب پیشنهادی

فهرست