طرز تهیه بیسکویت جو پرک

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

بیسکویت جو پرک,پخت بیسکویت جو پرک

با درست کردن این بیسکویت از خوردن یک تغذیه سالم و خوشمزه لذت ببرید .

آماده سازی : ۲۵ دقیقه 
پخت : ۱۵ دقیقه 

مواد لازم :

 کره نرم کرده  ۲۰۰ گرم
 تخم مرغ  ۲ عدد
آرد ۲ پیمانه
جو پرک ۲ پیمانه
شکر قهوه ای ۱ پیمانه
شیره ۲ قاشق غذا خوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
شکلات چیپسی برای تزئین به میزان لازم

طرز تهیه :
ابتدا کره و شکر را خوب بزنید تخم مرغ و وانیل را مخلوط و به کره و شکر اضافه و خوب هم بزنید تا کرمی شود.

الان مواد خشک آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین الک شده و جوپرک آسیاب شده را مخلوط و بعد به مواد بالا اضافه کنید. مدت ۱۵دقیقه کنار بگذارید.

خمیر را با وردنه باز و قالب بزنید یا بصورت توپی درآورده کمی فشار داده تا پهن شود و روی هر کدام یک شکلات قرار دهید . سینی فر را چرب و شیرینی را با فاصله قرار دهید با حرارت ۱۶۰ به مدت ۱۲ -۱۵دقیقه تا بپزد .

منبع : beryooni.com

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

مطالب پیشنهادی

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
فهرست