شَلَمو، نوعی نوشیدنی با شلغم, cake, cook, آشپزباشی, آشپزی ايرانی, آشپزی ايرونی, آموزش پخت کیک و شیرینی, آموزش شیرینی پزی, درست کردن شیرینی, دستور پخت, سايت آشپزی ايرونی, شیرینی پزی, طرز تهیه, طرز تهیه شیرینی, طرز تهیه شیرینی ایرانی, طرز تهیه کیک, کیک, مواد لازم
  1. خانه
  2. /
  3. آموزش
  4. /
  5. دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی
  6. /
  7. شَلَمو، نوعی نوشیدنی با شلغم

شَلَمو، نوعی نوشیدنی با شلغم

[ad_1]

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

زمستان است و فصل سرماخوردگی! همیشه تا اسمی از سرماخوردگی به میان می آید، شلغم پای ثابت صحبت ها می شود. برای درمان سرماخوردگی شما، یک نوشیدنی مخصوص با شلغم را پیشنهاد می کنیم.

مجله آشپزی مثبت: زمستان است و فصل سرماخوردگی! همیشه تا اسمی از سرماخوردگی به میان می آید، شلغم پای ثابت صحبت ها می شود. برای درمان سرماخوردگی شما، یک نوشیدنی مخصوص با شلغم را پیشنهاد می کنیم.

شَلَمو، نوعی نوشیدنی با شلغم

مواد لازم

  • شلغم: 500 گرم
  • تربچه متوسط: 5 عدد
  • نمک: به میزان لازم
  • آب نارنج: نصف استکان
  • زنجبیل تازه: 2 سانتی متر
  • شکر: سه قاشق غذاخوری
  • نعنا: یک دسته
  • آب به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. شلغم ها را پوست گرفته و به شکل مثلث های باریک ورقه ورقه کنید، داخل دیگ متوسط بریزیدو آنقدر آب اضافه کنید تا یک وجب روی شلغم را بگیرد.

2. مقدار بسیار کمی نمک بریزید و بگذارید تا شلغم بپزد اما له نشود.

3. تربچه ها را رنده کرده و با یک دسته نعنا داخل توری ریخته و درون دیگ بیندازید و در حوله یا پارچه ضخیم بپیچید و حدود 8 ساعت در جای گرم نگه دارید. مثل زمانی که ماست را مایع می زنید؛ مثلا از شب تا صبح کنار شوفاژ یا هر وسیله گرمازا بماند تا عمل تخمیر انجام شود.

4. توری تربچه و نعنا را خارج کنید. رنگ آب صورتی و مزه آن تند می شود و دیگر طعم و مزه شلغم ندارد. می توانید به جای تربچه از ترب استفاده کنید اما دیگر رنگ صورتی نخواهید داشت. 

5. زنجبیل را رنده کرده و آب آن را اضافه کنید. با آب نارنج و شکر چاشنی بزنید و در یخچال بگذارید تا خنک شود. ترشی آن آب نارنج تازه است اما می توانید از سرکه انگوری نیز استفاده کنید.

  تابه مرغ ادویه دار؛ غذای ترکیه‌ای لذیذ

6. برای چاشنی می توانید سکنجبین بریزید؛ البته تنظیم چاشنی آن به میل خودتان است اما بهتر است مزه ترش غالب نشود ولی آب نارنج از بهترین ترشی ها است چون مزاج معتدل دارد و ضرر ترشی های دیگر را ندارد.

7. مصرف این نوشیدنی در ابتدای فصل سرما از ابتلا به انواع سرماخوردگی و آنفلوآنزا به ویژه در کودکان پیشگیری می کند.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/297734/شَلَمو-نوعی-نوشیدنی-با-شلغم

[ad_2]

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

, , , , , , , , , , , , , , , ,

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

شانزده + 1 =

آراد برندینگ
فهرست