پودینگ کاکائو

پودینگ کاکائو

بستنی ، دسر, دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

پودینگ کاکائو

مواد لازم:

نشاسته (گل سفید مشهد) 100 گرم

شیر(چرب بهتر است) 1 کیلو

کاکائو 1 قاشق غذاخوری پر

آبگرم یک دوم استکان

شکر 130 گرم

شکر یک دوم قاشق چایخوری سرصاف

نمک یک دوم قاشق چایخوری سرصاف

کره 35 گرم

طرز تهیه:

نشاسته را در مقدار کمی از شیر خوب حل می کنیم که مثل دوغ شود. بقیه شیر را همراه شکر(کاکائو که در آبگرم حل شده) نمک و کره روی آتش می گذاریم تا جوش بیاید. سپس نشاسته را به آن اضافه نموده و مرتب هم می زنیم تا سفت شود. از روی آتش برداشته و در ظرفهای مورد  نظر می ریزیم.

توجه :

1-     اگر خواستید رنگ آن غلیظ تر شود داخل مایع پودر کاکائوی بیشتری می ریزید.

2-     اگر ظرف فلزی باشد قبل از ریختن مواد با آبسرد آن را می شوئیم و مواد را داخل آن ریخته و در یخچال به مدت 2 ساعت می گذاریم تا سریع خودش را ببندد.

برچسب ها
, , , , ,

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

13 − پنج =

مطالب پیشنهادی

فهرست