کیک انبه

کیک انبه

آموزش, دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

کیک انبه

مواد لازم:

پنیر خامه ای 250 گرم

آبسینگ شکری 25 گرم

کره یا روغن 175 گرم

انبه پوست گرفته بزرگ یک عدد

پودر شکر 175 گرم

آرد 175 گرم

تخم مرغ 3 عدد بزرگ

وانیل مقداری

طرز تهیه:

در یک کاسه بزرگ کره یا روغن و شکر را به وسیله قاشق چوبی بهم می زنیم تا رنگ آن روشن و صاف شود. تخم مرغها و وانیل را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم تا کاملاً پف کرده و حجیم شود. آرد را چند دقیقه در بشقابی می ریزیم. تخم مرغها را با مخلوط کره و شکر از یک طرف مخلوط کرده و آرد را مرحله به مرحله به بقیه مواد افزوده و بهم می زنیم. تا آرد کاملاً در مواد مخلوط شود. خمیر را به دو قسمت تقسیم می کنیم و در دو ظرف یک اندازه و کم عمق که کاغذ روغنی انداخته ایم، خمیر را می ریزیم و وسط کیک را کمی خالی می کنیم. و در دو قالب کیک گرد 18 سانتیمتر به مدت 25 تا 35 دقیقه در طبقه وسط فر از یکربع قبل با حرارت 190 درجه سانتی گراد گرم شده است قرار می دهیم. پس از پختن و بیرون آوردن کیکها از قالب و جدا کردن کاغذ کف کیک، صبر می کنیم تا کیکها مقداری خنک شوند.

شکر آیسینگ و پنیر خامه ای را هم می زنیم و انبه سفت پوسته گرفته را به صورت مربعهای کوچک خرد می کنیم(یا می توان از یک کمپوت انبه بدون آب استفاده کرد) . نصف خامه زده شده و نصف انبه را مخلوط کرده و روی یکی از کیکها می ریزیم و کیک دیگر را روی اولی فشار می دهیم ، سپس بقیه خامه را روی کیک کشیده و نصف انبه خرد شده را روی پنیر خامه ای می مالیم.

می توان به جای انبه از آناناس خرد شده یا توت فرنگی، آلبالو یا شاه توت هم استفاده کرد.

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

4 × چهار =

مطالب پیشنهادی

فهرست