دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

طرز تهیه دمنوش گلاب و دارچین

[ad_1]

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

سایت سوران: همیشه برای رفع خستگی خوردن یک استکان چای خیلی می چسبد. اما دیگر نیاز به کمی تنوع داریم. دست از چای تکراری بردارید و انواع دمنوش های مختلف را امتحان کنید. در این دمنوش گیاهی و فوق العاده خوشمزه، برای هر نفر می توانید از یک الی یک و نیم استکان آب استفاده نمائید.

مواد اولیه:

  • آب جوش (به ازای هر نفر 1 الی یک و نیم استکان) به میزان لازم
  • دارچین (می توان به جای دارچسین از عرق آن نیز استفاده کرد) نصف یک چوب
  • شکر (به ازای هر نفر یک قاشق غذاخوری/ یا نبات) به میزان لازم
  • گلاب (به ازای هر نفر یک و نیم قاشق غذاخوری) به میزان لازم


طرز تهیه دمنوش گلاب و دارچین



طرز تهیه:

در یک قوری دارچین و گلاب می ریزیم و آب جوش را به آن می افزائیم. اگر دوست داشته باشید می توانید به آن کمی عرق کاسنی یا نعنا نیز اضافه کنید. در انتها شکر را نیز به آن می افزائیم. این دمنوش می بایست 30 الی 45 دقیقه روی حرارت ملایم دم بکشد.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/234919/طرز-تهیه-دمنوش-گلاب-و-دارچین


بازدید: 160

شبکه های اجتماعی:



Bookmark and Share

[ad_2]

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا