آشپزی

غذاهای محلی؛ رامسر، مشهد و اصفهان

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

مجله آشپزی مثبت:غذای پیشنهادی رامسر

قلقلی اسفناج

غذاهای محلی ایران (1)

 

اگر دلتان یک شام ساده و خوشمزه می‌خواهد بهتر است قلقلی اسفناج رامسری‌ها را امتحان کنید؛ غذایی ساده و سریع که خیلی وقت‌تان را نمی‌گیرد اما مزه و طعمش همیشه خاطرتان می‌ماند.

مواد لازم:

  • اسفناج 500 گرم
  • سیب‌زمینی پخته  1 عدد
  • تخم‌مرغ 1 عدد
  • پیازداغ 1 ق س
  • نمک، فلفل  و زردچوبه به اندازه دلخواه

طرز تهیه:

1. اسفناج‌ها را بعد از شستن خرد کنید و برای 10 دقیقه بگذارید بخارپز شود.

2. سیب‌زمینی پخته را رنده کنید.

3. حالا در ظرفی جدا اسفناج، پیازداغ و سیب‌زمینی را با هم مخلوط کنید.

4. تخم‌مرغ را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.

5. نمک، فلفل و زردچوبه را هم افزوده، در ظرف را بگذارید.

6. بعد از نیم ساعت اندازه یگ گردو از موادتان بردارید و در روغن سرخ کنید.

نکته:

با کمی اسفناج و پیازداغ می‌توانید سس خوشمزه‌ای برای قلقلی اسفناج‌تان درست کنید.

‌غذای پیشنهادی مشهدتفتان (نان دامغانی)

غذاهای محلی ایران (1)

 

فرشته عبداله زاده: بهار است و فصل نان پختن. اگر دلتان می‌خواهد در فصل جدید تجربه‌های تازه‌ای داشته باشید بهتر است با نان‌پزی شروع کنید. نان تفتان، نان سنتی دامغانی‌ها خیلی راحت پخته می‌شود؛ به همین دلیل می‌تواند پیشنهاد خوبی برای شما باشد.

مواد لازم:

  • شیر 500گرم
  • شکر 250گرم
  • روغن جامد ۱ ق س
  • مایه خمیر ۱ ق س
  • آرد 1 کیلو
  • کنجدبه میزان لازم
  • زرده تخم‌مرغ۱عدد
  • زعفران به میزان لازم
  • آب ولرم کمی

طرز تهیه:

1. مایه خمیر را در ظرف درداری بریزید و بعد از چند دقیقه  با یک قاشق چایخوری شکر و کمی آب ولرم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

2. خمیر را  در ظرف دیگری بگذارید و صبر کنید یک تا دو ساعت عمل بیاید.

3. شیر ولرم را با شکر و روغن مخلوط کنید.

4. حالا مایه خمیر آماده را اضافه کنید.

5.  آرد را کم‌کم اضافه کنید  تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد. در نهایت حدود دو ساعت صبر کنید تا خمیر ور بیاید.

6. از خمیر چانه‌های کوچکی بگیرید، کمی پهن کنید و روی آن از مخلوط زرده تخم‌مرغ و زعفران بمالید. کنجد یا سیاهدانه را روی نان‌ها بریزید و داخل فر در دمای180درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید.

نکته:

دامغانی‌ها وقتی نان از تنور خارج شد رویش روغن و زردچوبه می‌مالند.

 غذای پیشنهادی اصفهانکباب حسینی

غذاهای محلی ایران (1)

 

عاطفه حدودی: ایرانی‌ها عاشق و البته متخصص پخت انواع کباب هستند. کباب‌های خوشمزه‌ای که بیشتر روی زغال آماده می‌شود اما یک مدل کباب هم هست که با اینکه به سیخ کشیده می‌شود اما داخل قابلمه پخته شده، سرو می‌شود. اگر شما هم طرفدار کباب هستید به شما پیشنهاد می‌کنیم این مدل کباب اصفهانی‌ها را امتحان کنید.

مواد لازم:

  • گوشت راسته گوسفندی 500 گرم
  • پیاز بزرگ 1عدد
  • فلفل‌دلمه‌ای 2 عدد
  • رب گوجه‌فرنگی 1 ق غ
  • روغن زیتون 1 ق غ
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • دارچین 1 ق چ

طرز تهیه:

1. گوشت راسته گوسفند رابه تکه های مورد نظر خرد کنید و  از یک شب قبل داخل قابلمه بزرگی بریزید. پیاز را پوست کنده و با رنده ریز رنده کنید. حالا گوشت و پیاز را خوب با هم مخلوط کنید.

2. حالا فلفل‌دلمه‌ای نگینی شده، روغن زیتون، رب گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.

3. گوشت‌ها را به سیخ چوبی بکشید.

4. حالا موادی را که مخلوط کرده بودید روی گوشت‌ها بریزید و سیخ‌ها را درون قابلمه بزرگی بگذارید و با  یک لیوان آب جوش بگذارید روی حرارت کم بپزد.

5. وقتی گوشت کمی پخت، یک قاشق چایخوری دارچین روی آن بریزید و بگذارید مرحله پخت گوشت کامل شود.

نکته:

گوشت و پیاز را از یک شب قبل با هم مخلوط کنید تا گوشت مزه دار شود.

ادامه دارد…

 

 

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا