آش دوغ

آش دوغ اردبیل

آشپزی, آموزش

آش دوغ

مواد لازم:

نخود  ۲۵۰ گرم

سبزی آش (تره,جعفری,شوید,برگ سیر تازه)      ۷۵۰ گرم

دوغ ترش  ۲ لیتر

برنج    ۱ پیمانه

تخم مرغ  ۱ عدد

سیر      بمقدار لازم

نمک , فلفل     بمیزان لازم

 

طرز تهیه:

نخود را یک شبانه روز خیسانده و بپزید.

برنج را شسته در قابلمه ریخته اجازه دهید بپزد .

سبزی را به برنج اضافه کرده در قابلمه را نبندید تا خوشرنگ بماند.

نخود پخته را به آش اضافه کنبد.

بعد ار ۲۰ دقیقه  تخم مرغ را با یک لیوان از دوغ مخلوط کنید.

باقیمانده دوغ و مخلوط تخم مرغ را به قابلمه اضافه و از این به بعد مدام هم بزنید تا تخم مرغ ها نبندد

نمک و فلفل را افزوده و منتظر بمانید تا آش جا بیفتد.

منبع : آشپزخونمون

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

نوزده + 15 =

مطالب پیشنهادی

فهرست