خورش قارچ

خورش قارچ

آشپزی, آموزش

خورش قارچ

مواد لازم:

 

فلفل دلمه‌اي سه عدد

رب گوجه‌فرنگي سه قاشق غذاخوري

پياز خلال‌شده دو عدد

قارچ يك كيلوگرم

آبليمو دو قاشق غذاخوري

ادويه‌كاري يك قاشق غذاخوري

نمك و فلفل به ميزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا پيازسرخ کرده سپس فلفل دلمه‌اي را به صورت خلال در آورده، به پياز اضافه كرده و كمي تفت مي‌دهيم.

قارچ‌ها را ورقه كرده و در روغن تفت داده و به مخلوط پياز و فلفل اضافه میکنیم.

ادويه‌كاري، نمك، فلفل و رب گوجه‌فرنگي را به مواد اضافه میکنیم.

سپس بهمراه یک لیوان آب اجازه میدهیم خورش پخته وجابیفتد.

منبع : آشپزخونمون

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

نوزده − 4 =

مطالب پیشنهادی

فهرست