نحوه پخت بلال, cook, food, آشپزباشی, آشپزي, آشپزی, آشپزی آسان, آشپزی ايرانی, آشپزی ايرونی, آشپزی با مرغ, آشپزی ساده, آشپزی مدرن, آموزش آشپزی, آموزش آشپزی, آموزش آشپزی با تصویر, آموزش پخت, درست کردن غذا, دستور پخت, سايت آشپزی ايرونی, طرز تهیه, غذا, مواد لازم

نحوه پخت بلال

آشپزی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

طرز تهیه ذرت گریل شده,مواد لازم برای پخت بلال

طرز تهیه ذرت گریل شده، پخت بلال

بوی بلال کبابی از آن دسته بوهای آشنایی است که کمتر می توان در مقابلش بی تفاوت بود. این هم یک دستور عالی و بسیار سالم و رژیمی برای پختن ذرت. برای سرو این اسنک لذیذ شما می توانید از هر ادویه ای که دوست دارید استفاده نمایید. می توانید روی آن نمک و فلفل سیاه بریزید و همین طور می توانید از آویشن و دیگر ادویه ها استفاده کنید.

مواد لازم ذرت گریل شده :

ذرت پوست کنده ۸ عدد
روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
 آویشن خشک  به میزان دلخواه
 نمک و فلفل سیاه  به میزان دلخواه


طرز تهیه ذرت گریل شده :
روی سطح هر ذرت را روغن زیتون می مالیم و با ادویه های مورد نظر مزه دار می کنیم. سپس هر یک را در کاغذ آلومینیوم می پیچیم.
آنها را روی گریل داغ کباب می کنیم تا همه طرف آنها کاملاً بپزد. سپس فویل ها را باز کرده و سریعاً سرو می کنیم.

 

طرز پخت بلال,نحوه پخت ذرت

ذرت را می توانید در وعده میان وعده یا پیش غذا سرو کنید

نکات تکمیلی در مورد ذرت :
ذرت جزو پیش غذا – اردور می باشد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۵ دقیقهو زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه می باشد.
ذرت را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب می باشد.

منبع : chashnik.com

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

11 − دو =

فهرست