آشپزی

سالمون به سبک سرزمین فلاسفه!

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب‌سایت مواد لازم: سیر برای سلامتی بسیار مفید است. اگرچه به علت بوی شدیدش اکثرا از خوردنش پرهیز می کنیم، اما باید از این بدی به علت خوبی های فراوانش چشم پوشی کنیم. اگر هنوز نمی توانید آن را در غذایتان استفاده کنید، ما برای شما یک سس را آموزش می دهیم که می توانید سیر را در آن بریزید.

مواد لازم:

  • سماق 1/2 قاشق مربا خوری
  • فلفل قرمز 1/2 قاشق مربا خوری
  • پونه خشک 1/2 قاشق مربا خوری
  • شوید 1/2 قاشق مربا خوری
  • نمک 1/2 قاشق مربا خوری
  • حبه سیر 2عدد
  • آب لیمو 2 قاشق غذا خوری
  • لیمو ترش به مقدار لازم
  • روغن زیتون 2قاشق غذا خوری
  • ماهی سالمون یک فیله

مواد لازم برای سس:

  • سیر یک حبه
  • ماست 60 گرم
  • خیار 1عدد
  • پوست لیموی تازه 1/2 قاشق غذا خوری
  • آب لیمو 1/2 ق غ خ
  • شوید 1/2 ق غ خ
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه ماهی سالمون به سبک یونانی با سس خیار-تزتیک

طرز تهیه:

1-روغن زیتون , آب لیمو , 2 عدد سیررنده شده , نمک و شیوید خرد شده را باهم مخلوط می کنیم و همچنین سماق , فلفل قرمز و سبزی کوهی خشک شده .

2-فیله ماهی سالمون را در پلاستیک زیپ دار یا در یک ظرف پلاستیکی دردار , قرار می دهیم و مایه (مرینید) را اضافه میکنیم . و به مدت 20 تا 30 دقیقه در یخچال قرار می دهیم.

3-ماهی مرینیت شده را برش داده و بر روی فویل قرار دهید. (قسمت پوست ماهی بر روی فویل باشد) و در فر به مدت 15 تا 20 دقیقه در 400 درجه فارنهایت قرار میدهیم . فراموش نکنید که مایع مرینیت شده را بر روی ماهی بریزید. ماهی را میتونید بر روی گاز با یک تابه هم سرخ کنید و همچنین نگران پوست ماهی نباشید به راحتی بعد از پختن جدا می شود.

سس:

طرز تهیه ماهی سالمون به سبک یونانی با سس خیار-تزتیک

خیار را رنده کرده و با تمام مواد مخلوط کنید میزان آب لیمو و نمک بر روی مزه سس تاثیر زیادی داره.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/351787/سالمون-به-سبک-سرزمین-فلاسفه


بازدید: 1

شبکه های اجتماعی:



Bookmark and Share

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا