کیک انجیر , Bake Education, Cake Recipe, Fig Cake, طرز تهیه کیک, کیک, کیک انجیر, نحوه پختن کیک

کیک انجیر

آموزش, دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

anjircake02

مواد لازم :

کره یا روغن یک پیمانه و یک چهارم پیمانه

خلال بادام بو داده نصف پیمانه پر

آرد سفید کیک سه و نیم پیمانه

بکینگ پودر 3 قاشق مرباخوری

فندق بوداده 2 قاشق سوپخوری

سفیده تخم مرغ 7 عدد

انجیر خشک و نرم 15 عدد

شیر یک پیمانه

طرز تهیه:

کره یا روغن را با پودر شکر خوب می زنیم تا سفید رنگ و صاف شود. آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و خلال بادام، فندق و انجیر خرد شده را در آرد مخلوط می کنیم. سفیده تخم مرغ را می زنیم تا کاملاً پف کرده و به بقیه مواد اضافه می نیم. تمام مواد را با قاشق چوبی مخلوط می کنیم در یک قالب از قبل چرب و کاغذ روغنی انداخته شده ریخته و در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت می گذاریم تا پخته و خنک شود. پس از خنک شدن روی توری کاغذ آن را کنده و روی آنرا تزئین می کنیم.

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

هشت + ده =

مطالب پیشنهادی

فهرست