آشپزیآموزش

خوراک مرغ بدون روغن

morghbiroghan

(غذای بدون روغن  و رژیمی)

مواد لازم:

مرغ تکه شده : نصف یک مرغ

نمک و فلفل: به میزان لازم

آبلیموی تازه: 2 عدد کوچک

آب : کمی

زعفران دم شده: یک قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای : یک عدد بزرگ

رب گوجه فرنگی: به مقدار لازم

جعفری خرد شده: دو و نیم قاشق سوپخوری

پیاز نگینی رنده شده: 2 عدد

سس خردل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

تکه های مرغ را کوچک می کنیم. سیخهای کباب چوبی را که نیم ساعت در آب خیس کرده ایم بر می داریم و تکه مرغ را به اندازه جوجه کباب  در کاسه ای می ریزیم . سپس پیاز رنده شده، فلفل دلمه ای نگینی ریزشده، جعفری خرد شده و نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم . سپس یک لیوان آب، سس خرد، رب گوجه فرنگی و آبلیمو را با مخلوط می کنیم و زعفران دم شده را با بقیه مواد مخلوط می کنیم . پس از یک ساعت مرغ ها را به سیخ می کشیم و داخل تابه می چینیم و مواد سس را روی آن می ریزیم و با حرارت ملایم می گذاریم تا پخته و همراه نان و سبزی میل می کنیم.

می توانیم بدون به سیخ کشیدن مرغ ها را در تابه بریزیم و بگذاریم با حرارت ملایم بپزد و جعفری را در آخر اضافه کنیم  تا رنگ زیبایی داشته باشد.

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا