خوراک گوشت بدون روغن, diet, diet food, Meat food, Meat food diet, Meat food without oil, خوراک گوشت, خوراک گوشت بدون روغن, طرز تهیه خوراک گوشت بدون روغن, غذای رژیمی

خوراک گوشت بدون روغن

آشپزی, آموزش

goshtbiroghan

(غذای بدون روغن  و رژیمی)

مواد لازم:

فلفل دلمه ای رنگی بزرگ : یک عدد نگینی

فلفل و ادویه: به میزان لازم

تخم گشنیز: کمی خرد شده: یک قاشق مرباخوری

آب: 2 تا 3 لیوان

رب انار: یک و نیم قاشق غذاخوری

گوشت نگینی متوسط : 400 گرم

پیاز : 2 عدد رنده شده

سس خردل: کمی

جعفری: 2 قاشق سوپخوری

گردو چرخ شده : نصف پیمانه

نمک: مقداری

طرز تهیه:

داخل کاسه ای پیاز رنده شده را با فلفل دلمه ای ریز شده و فلفل و ادویه با تخم گشنیز، جعفری خرد شده، گردو چرخ شده ، رب انار و آب کاملاً مخلوط می کنیم و گوشت ها را به مواد اضافه می کنیم و دو تا سه ساعت در مواد می خوابانیم . سپس گوشت ها را هم می توانیم به سیخ بکشیم و هم می توانیم با مواد داخل قابلمه ای بریزیم و با حرارت ملایم بگذاریم بپزد و در آخر مرحله کمی آبلیمو و جعفری خرد شده تازه همراه نمک به مواد اضافه می کنیم و همراه نان مصرف می کنیم.

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

3 + 20 =

مطالب پیشنهادی

فهرست