دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

طرز تهیه کیک سیب زمینیِ عجیب و میوه ای

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

وب‌سایت آوای سلامتی: سیب زمینی شیرین همراه میوه و شکر تصفیه نشده در کیک سیب زمینی میوه ای کم چرب عجیب, با هم مخلوط می شوند و یک ترکیب خوشمزه را تشکیل می دهند.

مواد لازم:

  • کره آب شده : 2 قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی شیرین , نگینی خرد شده : 675 گرم
  • شکر زرد کریستالی دمرارا : 125 گرم
  •  تخم مرغ : 3 عدد
  •  شیر رقیق کم چرب : 3 قاشق غذاخوری
  •  آب لیمو : 1 قاشق غذاخوری
  • پوست رنده شده لیمو : 1 عدد
  •  زیره سیاه : 1 قاشق چای خوری
  •  میوه خشک شده , خرد شده : 125 گرم
  • بکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری

کیک سیب زمینی میوه ای


طرز تهیه:


1
. کف یک قالب کیک چهارگوش به اندازه 18 سانتیمتر را کمی چرب نمایید .

2. سیب زمینی ها را داخل آب جوش به مدت 10 دقیقه بپزید تا نرم شوند . آن ها را آبکش نموده و پوره نمایید تا خمیر له شوند .

3. سیب زمینی های پوره شده را در حالی که هنوز داغ هستند , داخل کاسه ای بزرگ بریزید و کره و شکر را اضافه نمایید , آن ها را هم بزنید تا کره آب شده و شکر نیز حل گردد .

4. تخم مرغ ها , شیر , آب و پوست لیمو ترش , زیره سیاه و میوه های خشک خرد شده را خوب با یکدیگر بزنید . بکینگ پودر را روی مخلوط الک نموده و آن ها را به خوبی با یکدیگر ترکیب نمایید .

5. مایه را داخل قالب کیک آماده شده , بریزید .

6. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 160 درجه سانتیگراد یا 325 درجه فارنهایت و یا عدد 3 فرهای گازی به مدت 1 ساعت و ربع قرار دهید تا کیک کاملا مغز پخت شود .

7. کیک را از قالب خارج نموده و روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید . آن را به قطعات چهارگوش برش زده و سرد و یا گرم سرو نمایید .

توصیه سرآشپز:

این کیک به عنوان دسر برای جشن ها و مراسم ویژه مناسب است . می توان آن را از قبل آماده نمود و در یک کیسه قرار داده و منجمد نمود . سپس آن را در دمای اتاق یخ زدایی نموده و قبل از سرو در دمای معتدل فر گرم نمایید .

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا