سالاد و ترشی

طرز تهیه سالاد سیب زمینی با سس ایتالیایی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :

وب‌سایت آوای سلامتی: سیب زمینی داغ به شکل عجیبی سریعا طعم زیتون, گوجه فرنگی و روغن زیتون را به خود می گیرد. طعم سالاد سیب زمینی با سس ایتالیایی در هر دو حالت, چه سرد و چه گرم فوق العاده است.

مواد لازم:

  •  سیب زمینی تازه : 750 گرم
  •  پیاز شالوت : 1 عدد
  •  گوجه فرنگی : 2 عدد
  • ریحان تازه , خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
  •  نمک : به میزان لازم

مواد لازم جهت تهیه سس سالاد ایتالیایی:

  • گوجه فرنگی , پوست کنده و خرد شده : 1 عدد
  •  زیتون سیاه , بدون هسته و ریز خرد شده : 4 عدد
  • روغن زیتون : 4 قاشق غذاخوری
  •  سرکه : 1 قاشق غذاخوری
  •  سیر له شده : 1 حبه
  •  نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم

سیب زمینی با سس ایتالیایی

طرز تهیه:

1. سیب زمینی ها را به مدت 15 دقیقه در یک قابلمه آب و کمی نمک بجوشانید تا نرم و ترد شوند .

2. آن ها را خوب آبکش نموده , درشت خرد نمایید و در یک کاسه بریزید .

3. پیاز شالوت را خرد نمایید . گوجه فرنگی ها را عمودی برش بزنید و هر دو را با هم به سیب زمینی ها بیافزایید .

4. جهت تهیه سس سالاد , همه مواد را در یک شیشه دربدار بریزید و خوب تکان دهید .

5. سس را روی مخلوط سیب زمینی بریزید و مواد را تکان دهید تا خوب ترکیب شوند .

6. سالاد را داخل ظرف پذیرایی بکشید و روی آن را با چند برگ ریحان تزیین نمایید .

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا