جوجه کباب, Chicken Kebab, Roast Chicken, پختن کباب مرغ, جوجه کباب, طرز تهیه جوجه کباب, طرز تهیه کباب مرغ, کباب مرغ, مواد لازم برای تهیه کباب مرغ, نحوه تهیه کباب مرغ

جوجه کباب

آشپزی, آموزش

joojekabab

مواد لازم برای 4 نفر :

سینه مرغ بی استخوان : 1 عدد کامل

پیاز : 1 عدد متوسط

تخم مرغ: 1 عدد کامل

زعفران دم کرده: 1 قاشق غذاخوری

آرد سوخاری : 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

سینه مرغ و پیاز را با هم چرخ کنید تا کاملاً یک دست شوند ، می توانید 2 یا 3 بار گوشت را چرخ کنید (می توانید به جای چرخ گوشت از انواع میکسر یا غذاساز استفاده کنید، ولی گوشت را جدا میکس کنید و پیاز را جدا میکس کنید چون مرغ و گوشت با هم میکس نمی شوند.)

بعد آرد سوخاری، تخم مرغ ، زعفران و نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید و چند دقیقه کاملاً ورز دهید. (کمی سماق هم به آن اضافه کنید هم عطر بهتری می توان و هم فشار خون را تنظیم می کند)

کمی روغن در تابه بریزید و صبر کنید تا کمی داغ شود، مقداری از مخلوط را به شکل مستطیل هایی به قطر حداکثر نیم سانتیمتر و طول حدود 20 سانتیمتر (تقریباً کباب لقمه ای) در آورید و در روغن هر دو طرف آنرا با حرارت ملایم سرخ کنید، می توان از قالب هایی با شکل های مختلف ستاره ای و گلی و غیره استفاده کنید ولی مواظب باشید قطر آن از نیم سانت بیشتر نشود.  

برای تزئین می توان از هویج پخته شده و خیار شور و جعفری در کنار ظرفی که کباب را کشیده اید استفاده کنید یا کباب ها را در ظرف مناسب چیده و همراه برنج یا نان سرو کنید.

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

هفت + 16 =

مطالب پیشنهادی

فهرست