آشپزی

سوپِ جدید قارچ و مارچوبه

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب‌سایت آشپزخانه کوچک من: در این مطلب طرز تهیه یک سوپ جدید به همراه مارچوبه را به شما آموزش می دهیم که امیدواریم مورد استقبال تان قرار بگیرد.

 

مواد لازم:

  • قارچ: 250 گرم
  • مارچوبه: 250 گرم
  • سیر: 2 حبه
  • پیاز: خرد شده 2 قاشق غذا خوری
  • نمک وفلفل سیاه
  • خامه : 1/3 پیمانه
  • اب مارچوبه : 4 پیمانه
  • ارد: 3 قاشق چای خوری
  • روغن یا روغن زیتون

 

سوپ قارچ و مارچوبه

طرز تهیه:

1. قارچ رو خرد کنید . مارچوبه ها رو اندازه های یک سانتی خرد کنید .

2. در دستور اصلی از اب مرغ برای پخت استفاده میشه که چون من و خانوادم گیاه خوار هستیم اب مارچوبه استفاده کردیم .

 

سوپ قارچ و مارچوبه

 

به این صورت که:

3. قسمت انتهای مارچوبه ها که سفت هست رو جدا کنید بریزید داخل یک قابلمه دیگه و با اب بپزید تا مزه و ابشون جدا بشه بعد اب رو از صافی جدا کنید بزارید کنار.

4. روغن رو بزارید داغ بشه بهش پیاز رو اضافه کنید و تفت بدید تا سبک بشه بعد قارچ و سیر رو اضافه کنید بهش نمک و فلفل سیاه بزنید. با حرارت بالا قارچها رو تفت بدید تا اب نندازن بعد که حجمشون کم شد و مارچوبه ها رو اضافه و یک دقیقه دیگه تفت بدید و اب مارچوبه رو اضافه کنید. بزارید تا مارچوبه ها خوب بپزن بعد از پخت خامه رو اضافه و از روی حرارت بردارید.

 

سوپ قارچ و مارچوبه

 


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/406770/سوپِ-جدید-قارچ-و-مارچوبه

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا