کیک خرما و گردو

khormacake02

مواد لازم:

خرمای بدون هسته ۳۵ عدد

تخم مرغ ۲ عدد بزرگ

بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری

آرد سفید ۳ پیمانه سرپر

گردو خرد شده یک پیمانه سرخالی

جوش شیرین یک قاشق چایخوری سرصاف

آبجوش ۲ پیمانه

شکر ۲ پیمانه

کره یا روغن یک پیمانه

وانیل مقداری

طرز تهیه:

خرمای بدون هسته را با آبجوش مخلوط و هم می زنیم تا خنک شود. شکر و تخم مرغ را همراه وانیل خوب می زنیم تا سفت و سفید شود. روغن یا کره را آرام افزوده و هم می زنیم . همه مواد را مخلوط کرده و آرد و جوش شیرین و بکینگ پودر را با بقیه مواد می افزائیم تا صاف و یکدست شود در آخر مغزگردوهای خرد شده را به بقیه مواد افزوده و در سینی مستطیل شکل می ریزیم و در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد از قبل گرم شده به مدت ۳۰ تا۴۰ دقیقه در طبقه وسط قرار داده تا پخته شود. پس از بیرون آوردن از فر می گذاریم خنک شده و آماده مصرف شود.

مطالب پیشنهادی

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
فهرست