آشپزی

طرز تهیه پلوی قهوه‌ ای با هویج و نخود فرنگی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب‌سایت شور و شیرین: برنج قهوه ای خیلی کم در سبد غذایی ما ایرانی ها باب است. در این مطلب سعی کرده ایم غذایی را با برنج قهوه ای به شما آموزش دهیم تا این برنج را هم به وعده های غذایی تان اضافه کنید. پلوی قهوه ای با هویج و نخود فرنگی نام این غذا است!

مواد لازم:

  • برنج قهوه‌ای            200 گرم
  • روغن کنجد             4 قاشق سوپخوری
  • هویج خرد کرده و پخته          2 عدد
  • پیاز خرد کرده         1 عدد درشت
  • کره گیاهی               1 قاشق سوپخوری
  • گلچه‌های گل کلم      150 گرم
  • گوجه فرنگی خرد کرده          2 عدد
  • نخود فرنگی پخته   1 پیمانه
  • گشنیز خرد کرده                1 دسته کوچک
  • نمک و ادویه پلوئی                به میزان لازم

 

پلوی قهوه‌ای با هویج و نخودفرنگی

طرز تهیه:

1. برنج را بشوئید و بخیسانید. آن‌گاه در صافی بریزید. حالا در قابلمه مناسبی نیمی از روغن را بریزید و برنج را بیفزائید و یک دقیقه تفت دهید.

2. سپس به میزان کافی آب و نمک افزوده تا برنج قدری نرم و آب آن تبخیر شود. اینک به مدت 20 دقیقه برنج را دم کنید.

3. حالا هویج، پیاز، باقیمانده روغن، کره ‌گیاهی، گل کلم، گوجه‌فرنگی، نخودفرنگی، گشنیز، نمک و ادویه پلوئی را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و تفت دهید.

4. سپس با برنج پخته شده مخلوط کنید، در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با پلو زعفرانی و ورقه‌های لیمو‌ترش بیارائید.

یادآوری: برنج قهوه‌ای را باید از شب قبل بخیسانید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/417795/طرز-تهیه-پلوی-قهوه‌-ای-با-هویج-و-نخود-فرنگی


بازدید: 1

شبکه های اجتماعی:



Bookmark and Share

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا