سالاد و ترشی

تبوله عدس؛ سالاد مدیترانه‌ایِ نیم ساعته!

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :

وب‌سایت ایران کوک: سالاد تبوله از سالاد های مشهور  کشورهای مدیترانه و به ویژه لبنان است. این سالاد معمولا با گوجه، جعفری، روغن زیتون و مواد دیگر تهیه می شود. سالاد تبوله عدس بدلیل وجود عدس در ترکیباتش سالادی بسیار مقوی و خوشمزه است و در نیم ساعت آماده می شود. این سالاد می تواند شام یا میان وعده ای گیاهی، سالم و رژیمی باشد.

مواد لازم:

  •     عدس 200 گرم
  •     پیازچه 1 دسته
  •     گوجه گیلاسی 200 گرم
  •     جعفری تازه 1 دسته
  •     نعنای تازه 1 دسته
  •     روغن زیتون بکر
  •     لیمو ترش بزرگ 1 عدد

 

سالاد تبوله عدس

 

طرز تهیه:

 

1-عدس ها را بشویید و با مقدار مناسب آب و نمک بپزید. زمان پخت عدس بسته به نوع عدس و … می تواند بین 30 الی 60 دقیقه متغیر باشد. سپس عدس های پخته را آبکشی کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

2-پیازچه، جعفری و نعنا را به قطعات دلخواه خرد کنید و گوجه های گیلاسی را نصف کنید.عدس های پخته را با سبزیجات خرد شده مخلوط کنید و 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن بریزید.

3-آب لیموی تازه را روی سالاد بریزید. به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه روی سالاد تبوله عدس بریزید؛ سپس این سالاد مقوی، پرخاصیت و خوشمزه را سرو کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/424744/تبوله-عدس-سالاد-مدیترانه‌ایِ-نیم-ساعته

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا